maj Datingportalen Victoria Milan har undersøgt, hvornår kvinder oftest er utro. Det viser sig, at kvinder oftest starter en affære med en kollega eller chef. Få 9 grunde til hvorfor vi er utro. Læs de 9 mest hyppige årsager til hvorfor mænd og kvinder er utro. Onsdag d. oktober - af Line Hviid, Foto: Colourbox. Print artiklen |. Del artiklen. Har du selv været utro, eller har du taget din partner i ugerningen? Find frem til årsagen til utroskaben blandt de ni mest hyppige. sep Forskere har for nylig teoretiseret, at kvinder er naturligt programmeret til at være utro, så vi spurgte nogle kvinder hvorfor. Jeg havde ikke planer om at slå op med Rowan, for jeg var fast besluttet på ikke at være en af de piger, som dropper deres kærester lige så snart, de er blevet "lækre". En aften skulle.

: Lækre piger utro

Cougar porn sex linjen Hvorfor er kvinder utro? Fire ud af ti vælger kollegaen Det er datingportalen Victoria Massage piger dk sexder står bag undersøgelsen. Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det? Kurv Din kurv er tom. Jeg har aldrig været utro, jeg har flirtet. Og selvom man selvfølgelig gerne vil og føler det. Kvinder er også mere utro med bekendte og mænd de kender i forvejen end mænd, der i højere grad vælger fremmede bekendtskaber.
HARD SEX FIND EN ELSKERINDE Massageklinikker jylland store pikke
Lækre piger utro Sex med flere sex midtjylland

Videos

MØDER MIN KÆRESTES FORÆLDRE! maj Datingportalen Victoria Milan har undersøgt, hvornår kvinder oftest er utro. Det viser sig, at kvinder oftest starter en affære med en kollega eller chef. Kvinder er også utro, selvfølgelig dyrker de sex med andre end manden derhjemme. Det kan der være flere grunde til. Når kvinder er utro. Faldet i søvn. Hvis en kvinde ikke føler sig prioriteret af sin kæreste, kan hun af følelsesmæssige årsager få behov for at gå ud og finde bekræftelse andetsteds. Selvfølgelig. Vi vil alle. Hvorfor er kvinder utro? Et spørgsmål, jeg er blevet stillet rigtig mange gange af mænd i forbindelse med min research til min store anonyme online workshop for kvinder & par “Utroskab – Kom videre. Sammen eller hver for sig”. Mænd, der har undret sig over, at jeg “kun” skriver om mænds utroskab, og som har savnet et.

Lækre piger utro -

Det går ud over dit selvværd. Erhvervsnyheder 37 minutter siden. Jeg har aldrig selv været en partner utro, men har oplevet det modsatte — og en af de vigtigste lektioner har været, for mig, at man ikke skal græde over spildt mælk. Denne information deles med tredjepart. Det er umuligt at sige noget generelt uden at komme til at generalisere. Københavns Erhvervsavis Læs Avis.