Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde. @Pervy Hun er en flot middelalders kvinde med kort mørkt hår, har født børn (en smule bredere over hoften end en årig) og så har tyngdeloven udført et smukt arbejde med brystpartiet. Synes du skal besøge hende og skabe din egen opfatning:). /The Bluesman. Nok er hun ikke årig, men fra.

Videos

TANTRIC SPA MUSIC RELAXATION MEDITATION RELAXING MUSIC MASSAGE STRESS RELIEF HEALING BACKGROUND Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Tantramassage for par kan skabe større forståelse for hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse individuelt og i parforholdet.

Lingam massage københavn kvinden -

Jeg var et vandfald ikke til at stoppe. I tantra massagen bliver den erotiske energi vækket på en måde hvor energien bliver spredt ud i hele kroppen og på den måde opnå en dyb nydelse.