En mand i dametøj? Føj! bøsse! klamme perverse stodder!.. Vi her i Danmark hæfter os ved at være så skide åbensindende, og det er vi da også blevet når det .. For det at crossdrresse er lige så logisk som at være til sm, homoseksuel, rape fetish, tis og bæ sex, nyde at se sin kæreste blive knaldet, åbne forholdt, swinge. aug Manden meldte efter meget få skriverier ud, at han godt kunne lide at gå i dameundertøj, og hvordan jeg havde det med det? Det var Han svarede tilbage, at han var nødt til at bringe det på bane, hvis vi pludselig en dag skulle have sex, og han så tog sit almindelige herretøj af og stod der i dameundertøj. jeg har nogen spørgsmål til mænd som går i nylonstømper og andet dametøj:) Grunden til at jeg gerne vil have lidt svar og oplysning, er en af mine venner gør cacak.eu jeg vil gerne kunne hjælpe/støtte ham Jeg tænder ikke på det, men jeg tænder på at min mand tænder, så dejlig sex har vi alligevel K. Luk kommentar. 2 .

Videos

Autoblow 2 - Den perfekte gave til manden!

Mænd i dametøj denmark sex -

Heteroseksuelle kvinder tænder på mænd, biseksuelle kvinder lader sig ophidse af begge køn, og homoseksuelle kvinder vil hellere have en dame. Jeg er transvestit, og nej jeg er ikke en klam pervers bøsse! Men måske mændene som har læst det her kan give mig et fif til hvordan jeg tacler den. Hvor var min mand blevet af? Min forlovede har altid nydt at gå i nylonstrømper og kvindetøj wowchat behåret fisse generelt - men skammer sig over det, hvilket gør at han har holdt det for sig selv før han mødte mig men tror tilliden til mig og det at han kunne mærke at jeg virkeligt elsker ham, har fået ham til at åbne sig mere og mere op omkring ham selv som person og det han inderst inde har lyst til osv.

Mænd i dametøj denmark sex -

Har jeg noget jeg skjuler for omverdenen? Det er sex, I er midt i — ikke et rekordforsøg. Ulve skal udryddes fra danmarkskortet. Hvilken følelse giver det dig og gå i dametøj? Her hjemme har jeg kun strømperbukser på når jeg er ude har dem ind under langebukser så smøjer jeg dem op så de unge dammer kan se at jeg har strømperbukser på. okt Lige nu er du forelsket og lettet over at have mødt en mand du synes er både sød og dejlig, men du skal nøje overveje, om du i længden kan leve med at andre ikke må kende sandheden om din kæreste. Jeg synes at du skal foreslå ham, at klæde sig i dametøj en aften hvor du er på besøg hos ham. 6. jun Hej jeg er en mand på 48 år,som gerne vil spørge kvinder ærligt om hvad de syntes,om mænd ligesom jeg,der af og til får lyst til at klæde sig ud,og opføre. Min mand, Frank og jeg levede et levende og særdeles aktivt og eksperimenterende sexliv i vort ægteskab. Jeg syntes selv, det kunne være meget sjovt at se manden med strømpebukser på – og begejstringen inde under DET Perfekt. En gang sad Frank i dametøj og min store søn kom uventet hjem og gik bare ind.