Mere end 11 års erfaring i centrum af Odense. Spændinger i muskler og led, hovedpine, sportsskader og dårlig arbejdsstilling. Vi tilbyder en lang række professionelle behandlinger: massage, ansigtsmassage, graviditetsmassage, chokbølgeterapi, ultralyd, TNS, akupunktur, manuel terapi og kinesio-taping. Få afslappende massage i Odense Centrum. Du får massage for gravide, klassisk massage, wellness massage og healingsmassage. Se mere og book online. Her finder du mine time priser for massage, husk aflysning minimum 24 timer før aftalt tid.

: Massage på fyn rygmassage

GRATIS DANSK SEX CHAT SEX NABO Javascript er deaktiveret i din browser. Og uden afbud slet ingen. Ønsker du at skifte uddannelse, vil du være massør på en kvalitetsbevidst massørskole? Det siger mine klienter: Udgangspunktet er at kroppen er i en balance mellem yin og yang. Ja    Nej Går du videre til næste side acceptere du også. Så ring og bestil tid!!
FRI SEX TANTRA TEMPLET Msn chat sex gamle kvinder
Massage på fyn rygmassage Escort albertslund frække danske piger
Massage på fyn rygmassage Sex kontaktannoncer fetish dk
Massage på fyn rygmassage Sex sex sex girls chat
De bedste tilbud på massage på Fyn - Thai massage, Hot Stone massage, Fysiurgisk massage, Chokolademassage, Sportsmassage, Wellness-massage, Parmassage. Få afslappende massage i Odense Centrum. Du får massage for gravide, klassisk massage, wellness massage og healingsmassage. Se mere og book online. MASSAGE I ODENSE. I hjertet af Odense. ​På Corpus Care Clinic tilbyder vi både wellness og parmassage, som er en ren nydelse for krop og sjæl – samt fysisk massage af musklerne, som er en dybdegående massageform, som bruges til infiltrationer i vævet, som ofte er forsaget af stress, psykiske problemer, forkerte.

Videos

Massøruddannelse

Massage på fyn rygmassage -

Beroligende, afstressende og stimulerende massage. Wellness Massage Broby Broby. Infrarødvarmetæppebehandling   Wellness behandling: Ultralyd skaber varme og elasticitet i vævet, og har endvidere en antiinflamatorisk effekt.