hej jeg er en kvinde på 45 år der er har store børn på (24) og er fri af tidliger forhol .. Se dating profil. stryhn Herlev 43 år. Sara Hvis du ikke ligner dit profilbillede, giver du shots til du gøre;-) Søger ikke rigtig noget:) kig .. Se dating profil. Sara82 Greve 36 år. Spicey. Hej alle i søde fyre:) Se dating profil . Nye kontaktannoncer fra kvinder på år. til at skabe forbindelser mellem mennesker, der søger kærlighed, nye venner, rejsekammerater, eller som bare vil i møde andre singler, der søger en kæreste. Jeg er en POSITIV kvinde som ser MULIGHEDER frem for begrænsninger Jeg bruger ofte humor Er NORDJY. Veninde søges. Er du en kvinde, der får for lidt kys og kram med mere, om du er single/gift betyder ikke noget for mig, da jeg er gift,og savner det samme. Jeg er en gift mand på 65 der søger en god veninde/ven som man kan skrive personlig samtaler med, jeg har mange interesser bl.a Vandreture og jeg spiller guitar og.

Jeg søger en kvinde single kvinder søger mænd -

Du kommer fra Øst, Vest eller Nordjylland. Søger venner til at skive med og måske mødes over en kop kaffe. Hvad gør Russiske kvinder søger en mand i udlandet? Han leder efter en, som er det samme sted i livet, som han selv. Elsker at lave god mad, fotografere,rode i haven, rejse og danse, både almindelig og squaredans. Ønsker du også at blive medlem, så tryk her!

: Jeg søger en kvinde single kvinder søger mænd

Jeg søger en kvinde single kvinder søger mænd 800
SEX MED NABOEN ANSIGTSMASSAGE Århus luder fræk date
SEX ÅRHUS SEX I SØNDERJYLLAND Fræk date store nødder
STORE NØGNE PIGER DK SEX Smuk fisse thai massage ringsted
Gratis pige sex fræk date 918
En rar oprigtig mand, søger kvinde, som også er oprigtig, ærlig/kærlig, livsglad og du er gerne gode venner med Gud, hvilket han er. Du er år, cm. og Manden holder af at være sammen med gode venner/børn/familie, dans/ singlefester/musik, rejser, gåture, weekend ophold, lystfiskeri. Er åben overfor din . Veninde søges. Er du en kvinde, der får for lidt kys og kram med mere, om du er single/gift betyder ikke noget for mig, da jeg er gift,og savner det samme. Jeg er en gift mand på 65 der søger en god veninde/ven som man kan skrive personlig samtaler med, jeg har mange interesser bl.a Vandreture og jeg spiller guitar og. Single kvinde som nyder livet med kunst, hus, have, hund, naturen, bøger, film, god mad o.m. Jeg .. Se dating profil. Svanen Asnæs 56 år. iris Jeg søger kvalificeret selskab til hygge, det kan være en tur i biffen, en gåtur i skoven, en middag .. Se dating profil. iris København Ø 65 år. elisa Lidt om mig selv, jeg er.