maj Kvinders seksualitet er altid blevet betragtet som skræmmende og har været omgærdet af myter. Men ny forskning tillader et nøgternt blik på den kvindelige sexlyst og viser, at kvinder tænder på billeder af bonobo-abesex og i øvrigt flere former for seksuel stimuli end mænd. De ved det bare ikke selv. Og ifølge videnskaben er det langt fra tilfældigt, når kvinder finder én mand attraktiv frem for en anden. Facebook Pinterest Email. april af Karine Kvinder har knap så stor sexlyst som mænd, men mænd har tendens til at undervurdere hvor stor kvindernes lyst er. Det betyder mindre sex i parforholdet. Sex. aug Mændene får flere, men kvindernes varer længere. Så hvem har Typisk varer mandens orgasmer mellem tre og ti sekunder, mens kvindernes sagtens kan vare over tyve sekunder. Kvinder har knap så stor sexlyst som mænd, men mænd har tendens til at undervurdere hvor stor kvindernes lyst er.

Kvinders sexlyst massage til kvinder -

Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed med I FORMs nyhedsbrev. Hold da helt pinseferie! Mange har endda erfaret, at disse ting er en direkte ulempe. Hvis du havde læst med på andre tråde om samme emne: Alt dette har vide konsekvenser. Ifølge Annamaria Giraldi påvirker præparatet såkaldte neurotransmittere i hjernen, det vil sige signalstoffer, der bl.

Kvinders sexlyst massage til kvinder -

Det er absolut ikke min ønsketænkning at det skal være sådan. Din egen kæreste er uattraktiv og trist i sengen. Hvilket betyder at meningsfuld dialog imellem os ikke er mulig. Mere person end køn Diamond hævder ikke, at kvinder ikke har en medfødt seksuel orientering. Chivers har fundet indikationer på denne uoverensstemmelse mellem kvinders hjerne og krop i andre videnskabelige studier: aug Mændene får flere, men kvindernes varer længere. Så hvem har Typisk varer mandens orgasmer mellem tre og ti sekunder, mens kvindernes sagtens kan vare over tyve sekunder. Kvinder har knap så stor sexlyst som mænd, men mænd har tendens til at undervurdere hvor stor kvindernes lyst er. okt Jeg troede engang, at Yoni var et asiatisk pigenavn, men jeg er da heldigvis blevet klogere med tiden. ;-) Yoni kommer nemlig fra Sanskrit (et oldindoarisk sprog) og står for det kvindelige kønsorgan. Her i den vestlige verden står begrebet dog også for en helt speciel tantra-massage-teknik af kvindens. maj Katie Travis, der er kvindelig yoni-massør og har praksis i London, fortæller, at hendes skede-massage hjælper på afstresning af krop og sind samtidig med, at det forbedrer kvindens orgasmer og øger deres følsomhed i skeden. Selve behandlingen kræver en helt særlig teknik. Katie Travis fortæller, at hun.

Videos

Skedeorgasme på 2 min